Τα τυχερά παιχνίδια πηγαίνουν καλύτερα με καλή μουσική

Αν σας αρέσει να παίζετε τυχερά παιχνίδια τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε να το κάνετε ακούγοντας μουσική. Οι σωστές επιλογές, στη σωστή ένταση, όχι απλώς σας βοηθούν να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία, αλλά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Τι μουσική να ακούσετε; Αυτό βέβαια είναι προσωπική επιλογή, αλλά θυμηθείτε ότι ο σκοπός της μουσικής είναι να μεγαλώσει την απόλαυση του παιχνιδιού και όχι να την αντικαταστήσει. Έχετε όσο χρόνο θέλετε για να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια αργότερα, όσο δυνατά θέλετε.

Βάλτε στο ipod τη Μικρή Νυχτερινή Μουsmartphone-vintage-technology-music-1σική του Μότσαρτ ή τις Τέσσερις Εποχές του Βιβάλντι. Είναι χαλαρωτικά και μελωδικά κομμάτια που θα σας μεταφέρουν γρήγορα σε κατάσταση ευεξίας και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στα παιχνίδια που απαιτούν σκέψη όπως το πόκερ ή το μπακαρά.

Η μουσική του κινηματογράφου είναι ότι πρέπει για συνοδεία του παιχνιδιού σας, αφού άλλωστε έχει γραφτεί για να συνοδεύει. Η ηχητική υπόκρουση από το Ρόκι θα σας γεμίσει ενέργεια στο μπλακ-τζακ. Ο Ένιο Μορικόνε θα σας βάλει σε κλίμα μονομαχίας στην Άγρια Δύση, αν χρειαστεί να κάνετε all-in με τους δύο άσσους σας στο πόκερ. Και τα πιο ήρεμα κομμάτια θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε καλύτερα την αναμονή στη ρουλέτα, είτε στο κινητό, αν παίζετε σε android Κουλοχέρηδες, είτε στο καζίνο.

Μήπως όμως η κλασική μουσική και τα σάουντρακ σας χαλαρώνουν υπερβολικά κι αυτό που χρειάζεστε είναι περισσότερη ένταση; Τότε η ηλεκτρονική μουσική και το χιπ χοπ ίσως είναι ιδανικά για σας. Αποφύγετε τα χορευτικά κομμάτια, θα έχετε χρόνο γι’ αυτά αργότερα όταν κερδίσετε! Επιλέξετε τα πιο δύσκολα κομμάτια του Τιέστο ή κάποια παλιά, καλά κομμάτια ραπ της δεκαετίας του ’90.

Όσο για τη ροκ; Αφήστε τον Μπάουι και τους Τζέθρο Ταλ για αργότερα όταν θα έχετε χρόνο να τους εκτιμήσετε ακούγοντας με περισσότερη προσοχή. Βάλτε κάτι πιο απλό ή πιο ορχηστρικό, όπως το πανκ ή ένα δεκάλεπτο κομμάτι επικού μέταλ γεμάτο σόλο.

Σε κάθε περίπτωση, προσαρμόστε τη μουσική που ακούτε στις ανάγκες σας και φροντίστε να κάνετε τις επιλογές που θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την απόλαυση του παιχνιδιού.