Πώς να προωθήσετε τη μουσική σας σε μουσικά μπλογκ

Τη τελευταία δεκαετία έχουμε παρατηρήσει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που η μουσική γίνεται γνωστή. Το να κάνετε τη μουσική σας να ακουστεί μοιάζει δύσκολο. Το να την κάνεhands-music-musician-piano-1024x683τε να ακουστεί από τους σωστούς ανθρώπους είναι ακόμα πιο δύσκολο. Το μυστικό ίσως βρίσκεται στο ατελείωτο δίκτυο των μουσικών μπλογκ που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Η προωθητική δύναμη των μουσικών μπλογκ συνδυάζεται με το ραδιόφωνο, αλλά με μια σημαντική διαφορά. Ο καθένας έχει μια ίση ευκαιρία να εμφανιστεί η μουσική του στα μπλογκ, ενώ αυτό ίσως είναι ακατόρθωτο για το ραδιόφωνο.

Ο καλύτερος τρόπος για να εμφανίσετε τη μουσική σας στα μπλογκ, όπως και στις περισσότερες άλλες περιοχές της μουσικής βιομηχανίας, είναι μέσα από μια προσωπική σχέση με τον διαχειριστή του μπλογκ ή δουλεύοντας με μια εταιρεία που διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις. Τι γίνεται όμως εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Εστιάστε στα καλύτερα κομμάτια

Τα μουσικά μπλογκ μπορεί να λαμβάνουν εκατοντάδες τέτοιου είδους αιτήματα κάθε μέρα. Έχετε μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε μια καλή εντύπωση, για αυτό προσπαθήστε να κάνετε ένα μουσικό μπλογκερ να επιλέξει τη μουσική σας όσο το δυνατόν ευκολότερα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέγετε μόνο τα καλύτερα κομμάτια μουσικής που έχετε και να υπάρχει διαθέσιμος σύνδεσμος προς το αρχείο της μουσικής σας.

Πείτε την ιστορία σας

Από την άλλη πλευρά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας βρίσκεται ένα ζωντανό ανθρώπινο ον. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να γοητεύονται από ενδιαφέρουσες ιστορίες. Έτσι μοιραστείτε και τη δική σας! Πείτε μια μικρή ιστορία για την μουσική σας και ποιος είστε. Προσπαθήστε να είναι πραγματική και σύντομη.

Θέμα Αισθητικής

Τα μπλογκ επιβιώνουν βάσει της επισκεψιμότητάς τους, έτσι ψάχνουν για πράγματα που πιθανόν να προξενήσουν μεγάλο ενδιαφέρον στο μέλλον – ψάχνουν για επαγγελματίες. Ο ευκολότερος τρόπος να σας απορρίψουν είναι να αγνοήσετε την εντύπωση που δημιουργείτε στους άλλους. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση της ορθής ορθογραφίας και γραμματικής σε όλο το υλικό σας. Εάν έχετε ιστοσελίδα να είναι καλά σχεδιασμένη, οι φωτογραφίες σας και το εξώφυλλο του άλμπουμ σας να είναι επαγγελματικά. Ότι χρησιμοποιείτε μεταδίδει ένα μήνυμα για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *