Μήπως ρισκάρετε με τις μουσικές επιλογές σας;

Οι περισσότερες εφαρμογές android Κουλοχέρηδες δυστυχώς δεν συνοδεύονται από την κατάλληλη μουσική που θα βοηθήσει τον παίκτη να συγκεντρωθεί και να πάρει ψύχραιμες αποφάσεις. Η μουσική που έρχεται με αυτές τις εφαρμογές είναι συνήθως κάτι υπερβολικά ανάλαφρο, αποπροσανατολιστικό, και τις περισσότερες φορές ενοχλητικά επαναλαμβανόμενο. Η εύκολη λύση είναι να παύσουμε την μουσική που έρχεται με την εφαρμογή, αλλά όταν αυτό δεν είναι δυνατό από τις ρυθμίσεις της ή όταν σας αρέσει να ακούτε κάποια μουσική όταν παίζετε τότε θα πρέπει να φτιάξετε την δική σας λίστα. Ορίστε λοιπόν κάποιες συμβουλές για το είδος της μουσικής που θα σας βοηθήσει να παίξετε το καλύτερο παιχνίδι.images-2

Τζαζ

Η προφανής επιλογή είναι η τζαζ. Χαλαρή, αλλά με οξεία ηχητικά στοιχεία που κρατάνε το μυαλό σε εγρήγορση και το αφήνουν να κρίνει με ηρεμία.

Εναλλακτική Ροκ

Επίσης χαλαρή, αλλά εντός συγκεκριμένων ρυθμικών πλαισίων που βοηθούν το μυαλό να σκεφτεί λογικά και “τετράγωνα”. Προσοχή στις επιλογές, καθώς η σκληρότερη ροκ μπορεί να σας οδηγήσει σε επιλογές ρίσκου, καθώς ανεβάζει την εσωτερική ένταση.

Liquid D&B

Η μουσική που ακούνε οι γραφίστες και οι αρχιτέκτονες όταν δουλεύουν δεν είναι καθόλου τυχαία. Απαλές νότες πιάνου απλωμένες πάνω σε γρήγορα τέμπο που δίνουν ένα “ρευστό” αποτέλεσμα που ευνοεί την δημιουργικότητα.

Soul

Η soul είναι κατάλληλη για τους παίκτες που θέλουν να ενισχύσουν το υπομονετικό στυλ παιξίματος, να παραμείνουν ήρεμοι και προσγειωμένοι και να πάρουν την σωστή απόφαση στην σωστή στιγμή όταν αυτή έρθει.

Pop

Έρευνες που έγιναν συγκρίνοντας την εγκεφαλική δραστηριότητα σε άτομα που άκουγαν pop και κλασική μουσική, απέδειξαν ότι η δραστηριότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη στην περίπτωση της δεύτερης. Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλος αποσπάται από την πολυπλοκότητα της μουσικής, κάτι που δεν το θέλουμε όταν παίζουμε και χρειαζόμαστε όλη την σκέψη που διαθέτουμε. Για αυτό επιλέξτε pop και αφήστε το μυαλό σας να εμβαθύνει στο παιχνίδι.