Ακούτε μουσική όταν τζογάρετε;

Κάποιοι προτιμούν απόλυτη ησυχία γιατί ο παραμικρός θόρυβος τους εμποδίζει να συγκεντρωθούν. Άλλοι πάλι, μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο όταν έχουν ακουστικά στ’ αυτιά και ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Οι τζογαδόροι ανήκουν σε διαφορετικές φυλές και ο καθένας έχει τα γούστα του.

Αν και δεν υπάρχουν λύσεις που ταιριάζουν σε όλους, σε ό,τι αφορά την επιλογή της μουσικής, υπάρχουν κάποιες επιλογές που προσφέρουν, ίσως, καλύτερα αποτελέσματα.

Η μουσική χωρίς λόγια, ας πούμε, είναι προτιμότερη γιατί ο εγκέφαλος είναι μαθημένος να προσέχει, όταν ακούει κάποιον να μιλάει ή να τραγουδάει. Αυτή η διπλή προσπάθεια μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή, ειδικά αν παίζουμε παιχνίδια όπως λ.χ. το πόκερ, το μπακαρά ή το μπλακ-τζακ, όπου κάθε λάθος επιλογή στοιχίζει ακριβά.

Αν θέλετε να παραμείνετε συγκε469015290ντρωμένοι στο παιχνίδι, ίσως είναι καλύτερο να διαλέξετε εκείνα τα κομμάτια της συλλογής σας που είναι ορχηστρικά, χωρίς λόγια, ώστε να μην κάνετε λάθος επιλογές.

Αλλά και η ένταση της μουσικής μετράει. Κάποιοι έχουν τη συνήθεια να ακούνε μουσική τόσο δυνατά που χάνουν κάθε επαφή με το περιβάλλον τους. Αυτή η συνήθεια, πέρα απ’ το ότι μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για την ακοή σας, μπορεί να βλάψει και το παιχνίδι σας, αφού σας μεταφέρει αλλού μακριά από την πραγματικότητα.

Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά η μουσική πρέπει να είναι σε σχετικά χαμηλή ένταση. Μπορείτε να ανεβάσετε τον ήχο όσο θέλετε, όταν τελειώσει το παιχνίδι!

Αν είστε φαν της κλασικής μουσικής, τόσο το καλύτερο. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι ακόμη και ορισμένα φυτά μεγαλώνουν πιο γρήγορα όταν ακούνε Μότσαρτ, Βιβάλντι ή Μπετόβεν. Η μουσική αυτή έχει χαλαρωτικές ιδιότητες και βοηθάει τη σκέψη μας… να ανθίσει.

Τα πράγματα γίνονται απλούστερα όταν παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο κινητό σε κάποια από τα android Casinospiele που έχετε κατεβάσει. Μιας και είστε στον χώρο σας, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και, επιπλέον, δε χρειάζεται να βάλετε τα ενοχλητικά ακουστικά στ’ αυτιά σας. Θυμηθείτε όμως: Μην το παρακάνετε με την ένταση γιατί εκτός από το ότι θα βλάψετε το παιχνίδι σας, μπορεί να ενοχλήσετε και τους γείτονες!